Sună acum! Trimite email Whatsapp

Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului bhb.ro, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de utilizare prezentate în continuare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului bhb.ro, inclusiv imagini, text, logo-uri și alte elemente grafice, aparțin ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ și sunt protejate conform legii drepturilor de autor și a altor legi aplicabile în domeniu. Utilizarea, copierea, distribuirea sau reproducerea, în orice formă sau mod, a acestor elemente fără permisiunea scrisă a ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ este strict interzisă.

Informații personale

Prelucrarea datelor personale furnizate de utilizatori prin intermediul formularului de contact este realizată în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale și a legii naționale privind protecția datelor personale. Scopul prelucrării datelor personale este de a furniza informații suplimentare despre serviciile oferite de ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ sau de a contacta utilizatorii în legătură cu întrebări sau solicitări. Prin completarea formularului de contact, utilizatorii își exprimă în mod explicit consimțământul pentru prelucrarea datelor lor personale de către ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ.

Utilizarea site-ului

Utilizatorii site-ului bhb.ro trebuie să respecte toate legile și regulamentele aplicabile și să nu utilizeze acest site într-un mod care ar putea cauza prejudicii sau daune altor persoane sau companii.

Limitarea responsabilității

ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului sau a informațiilor furnizate pe acesta.

Modificări ale termenilor și condițiilor

ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare pentru site-ul bhb.ro în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic această pagină pentru a fi informați cu privire la eventuale modificări ale termenilor și condițiilor.

Legislație aplicabilă și litigii

Termenii și condițiile de utilizare pentru site-ul bhb.ro sunt guvernate de legislația română în vigoare. Orice litigiu care ar putea apărea în legătură cu utilizarea acestui site va fi soluționat de către instanțele judecătorești competente din România.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile de utilizare pentru site-ul bhb.ro, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email sales@bhb.ro.

Prin utilizarea site-ului bhb.ro, vă angajați să respectați și să fiți de acord cu toți termenii și condițiile prezentate mai sus. ALI ATTAR IBRAHIM PERSOANA FIZICA AUTORIZATĂ își rezervă dreptul de a suspenda sau de a limita accesul la site-ul bhb.ro pentru orice utilizator care încalcă acești termeni și condiții sau care acționează în mod inadecvat în orice alt mod, fără notificare prealabilă.