Descoperă BHB PROPERTIES

Home. Elevated.

Proiectul nostru reprezintă definiţia emblematică a viziunii şi filosofiei întregului nostru brand. Este o carte de vizită de graţie arhitecturală, de inovaţie, precum şi o promisiune de a crea capodopere arhitecturale care nu doar redefinesc dezvoltările imobiliare, ci creează o emoție care durează.

“Oamenii nu ştiu ce îşi doresc până când nu le arăţi”

Steve Jobs

Haide să ne descoperi

O viaţă elegantă
în Noul Centru
al Bucureştiului.

Ne găsești pe Șos. Fabrica de Glucoză, la numărul 6b. Ne aflăm la limita dintre cartierele Floreasca, Aviaţiei şi Pipera, dar poate cel mai important aspect este faptul că suntem situaţi în unitatea teritorială unde se dezvoltă ceea ce va deveni în cele din urmă cel mai mare proiect de regenerare urbană din zona de nord a Bucureștiului. Acesta este spaţiul în care arhitecţii, urbaniştii și dezvoltatorii imobiliari construiesc Orașul de 15 minute.

Un brand de familie

Cine

suntem

Suntem mândri să avem o echipă formată din specialiști cunoscuţi pentru realizările din domeniul lor de activitate. Expertiza lor în domeniul imobiliar, tehnologie, dezvoltarea afacerilor, design şi arhitectură susţin împreună promisiunea brandului BHB Properties.

Înfiinţată de familia Bahbahani și condusă în prezent de Ibrahim Bahbahani, compania noastră are peste 30 de ani de experienţă în investiţii imobiliare, comerţ și producţie, dezvoltând proiecte unice, atât la nivel local, cât și global.

Brandul BHB Properties reprezintă pasiune, originalitate şi calitate. Aceste valori se reflectă în tot ceea ce facem, în proiectele pe care le dezvoltăm şi în orice interacţiune pe care o aveți cu reprezentanții companiei noastre. Scopul nostru este de a îmbina funcţionalitatea şi designul artistic în tot ceea ce facem, ca o reflecţie a angajamentului nostru faţă de inovaţie şi autenticitate. Atenţia la detalii ne ajută să setăm noi standarde la fiecare pas şi, pentru că brandul nostru este definiţia conceptului de “calitate fără compromisuri”, să fim mereu loiali angajamentului nostru faţă de excelenţă.

APARTAMENTELE NOASTRE

O arhitectură de colectie

care iese 

în evidenta.

“Am dorit să creez o unitate funcțională complexă și completă cu o personalitate puternică iar caracterul iconic evident să redefinească noul stil în dezvoltarea imobiliară. O arhitectură de colecție care iese în evidenta.” Arhitect Bogdan Neagu

Apartamente cu 1 dormitor

Acest refugiu sofisticat aduce cu sine o combinaţie armonioasă între design modern şi confort atemporal, oferind un sanctuar privat inundat în lumină naturală. Finisată doar cu elemente premium, această locuinţă setează un nou standard în ceea ce priveşte traiul urban rafinat.

Apartamente cu 2 dormitoare

Combinând armonios designul contemporan și confortul atemporal, aceste apartamente reprezintă un refugiu privat inundat în lumină naturală, oferind finisaje premium, vedere panoramică și o meticuloasă atenție la detalii.

Apartamente cu 3 dormitoare

Această oază de linişte îmbină armonios designul contemporan și confortul atemporal, oferind un refugiu privat inundat în lumină naturală. Ridică-ţi stilul de viață urban la următorul nivel cu ajutorul finisajelor premium, vederilor panoramice și a atenţiei meticulos depusă în orice te înconjoară.

Home. Elevated.

Facilităţi moderne, standarde redefinite

Combinând armonios designul contemporan și confortul atemporal, aceste apartamente reprezintă un refugiu privat inundat în lumină naturală, oferind finisaje premium, vedere panoramică și o meticuloasă atenție la detalii.

APARTAMENTELE NOASTRE

Priveşte cum
casa visurilor tale
devine realitate.

Before After
Before After

UNDE SUNTEM

O poziţionare excelentă
pentru tine.

Dezvoltăm BHB Avenue în nordul capitalei, pe strada Glucoză, o locaţie cu acces facil către toate atracţiile vieţii urbane. Aici, aproape de birouri, şcoli, parcuri, centre comerciale şi restaurante, punem fundaţia unei comunităţi bogate în experienţe.