Sună acum! Trimite email Whatsapp

Politica de confidențialitate

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată respectă drepturile de confidențialitate ale utilizatorilor site-ului și își asumă responsabilitatea de a proteja informațiile personale colectate prin intermediul acestui site. Prin utilizarea acestui site, vă exprimați acordul cu politica de confidențialitate prezentată în continuare.

Colectarea și utilizarea informațiilor personale

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată colectează informații personale de la utilizatorii site-ului prin intermediul formularului de contact, care include nume complet, adresa de email și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate în scopul furnizării de informații suplimentare despre serviciile oferite de Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată sau de a contacta utilizatorii în legătură cu întrebări sau solicitări.

Utilizarea modulelor terțe alte site-ului

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată folosește Google Analytics și Meta Pixel pentru a colecta informații despre utilizatori și pentru a îmbunătăți experiența acestora pe site. Aceste module terțe pot colecta informații precum adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare și paginile vizitate pe site-ul Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată. Aceste informații sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice și nu sunt asociate cu informațiile personale colectate prin intermediul formularului de contact.

Divulgarea informațiilor personale

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată nu va divulga informațiile personale colectate prin intermediul site-ului către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar în scopuri legale sau pentru a proteja drepturile și interesele Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată.

Securitatea informațiilor personale

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată utilizează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile personale colectate prin intermediul site-ului împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii. Aceste măsuri includ, printre altele, criptarea datelor și utilizarea unor servere securizate.

Drepturile utilizatorilor

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată are dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor personale colectate prin intermediul formularului de contact. De asemenea, utilizatorii au dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor lor personale și de a se opune prelucrării acestora în anumite circumstanțe.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată își rezervă dreptul de a modifica politica de confidențialitate pentru site-ul său în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic această pagină pentru a fi informați cu privire la eventuale modificări ale politicii de confidențialitate.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate pentru site-ul Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email sales@bhb.ro.

Prin utilizarea site-ului Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată, vă angajați să respectați și să fiți de acord cu toți termenii și condițiile politicii de confidențialitate prezentate mai sus. Ali Attar Ibrahim Persoană Fizică Autorizată își rezervă dreptul de a suspenda sau de a limita accesul la site-ul său pentru orice utilizator care încalcă acești termeni și condiții sau care acționează în mod inadecvat în orice alt mod, fără notificare prealabilă.